hyrtunnan.se
 
Gilla oss på facebook

Badtunnan

Med denna vedeldade mobila badtunna får ni ett första klassens spabad, precis var ni vill ha det. Höj stämningen på er fest, konferens, party eller event genom att hyra en badbadtunna från oss. Badtunnan är en garanterad succé för alla åldrar och är enkel att använda.

Det är en exklusiv upplevelse att bada badtunna utomhus. Vi hyr ut den bästa badtunnan på marknaden med en bra funktion, bästa hygien  samt kaminen på sidan om för att inte ta plats i själva badtunnan.

Vår badtunna rymmer 2350 liter vatten och kan fyllas såväl med vatten från kranen, sjön eller en brunn. Detta innebär att ni kan sätta upp och få ert eget spabad i princip var som helst. Om ni vill, så kan ni även hyra en bensindriven vattenpump.

Badtunnan är gjord för 11-12 pers, och står fast på ett släp med sittbänkar. Det tar ca 3 timmar(Beroende temp)att värma upp till 40 grader som är en behaglig badtemperatur.Det rymmer 2350 liter vatten i tunnan, men det blir betydligt mindre beroende på hur många som ska bada. Tunnan är 100 cm hög och 151 cm i diameter. Sitthöjden är 30 cm.
Badtunnan kloreras efter varje uthyrning. Tunnan står fast på släpkärran, och kan ej tas av.

Kaminen är gjord för upp till 50 cm ved längder.

Veden ingår ej, men det brukar gå åt ca 2 st banankartonger (Beroende hur länge ni badar...).

Transporten görs av kunden själv, men kan givetvis ordnas mot betalning. Det är meningen att släpet endast får färdas i 30 km/h men kärran tål något högre farter om man säger som så, detta är dock på egen risk!

Återlämning sker i det skick som tunnan utlämmnades i, dvs tvättad o ren. Om detta ej sker blir kunden fakturerad för tvättning.

Ansvaret för tunnan under uthyrningstiden ligger helt o hållet på kunden, då detta innebär att skulle tunnan bli skadad, stulen, etc blir kunden själv ersättningsskyldig. (Självklart medföljer lås till kärran)
Om personskador skulle uppkomma vid tex halka, mm så kan ej uthyraren belastas.

Fördelen
med denna tunna gentemot andra är att den är gjord i alumminium. Detta innebär att den är mycket fräschare, samt mycket lättare att göra ren än en vanlig trätunna...Det kan bli många bakterier som stannar kvar mellan träsprickorna.
Detta slipper man i en alumminium-tunna.
Den är dessutom både lättare och hållbarare.

Ring o boka nu, innan grannen hinner före...

0706-041199

 
Adress: Hyrtunnan.se, Solviksvägen 45, 671 33 Arvika